Doe de gratis Data Quickscan

Krijg direct inzicht in het verbeterpotentieel voor uw organisatie met de gratis Data Quickscan. Waar staat uw organisatie op dit moment? Zijn er knelpunten te identificeren? Welke kansen zijn er? Doe de Quickscan en ontdek het!

Wilt u weten aan welke voorwaarden uw organisatie moet voldoen om de volgende stap te zetten richting data-gedreven werken? Heeft u hulp nodig bij het verzamelen van projecten met een hoge toegevoegde waarde en haalbaarheid of wilt ondanks dat de techniek het toelaat niet lukken om binnen uw organisatie meer data-gedreven te gaan werken? Wij zien vaak dat organisaties vastlopen wanneer zij meer data-gedreven proberen te gaan werken doordat ervaring of kennis ontbreekt. Vanuit onze ervaring hebben we de Quickscan ontwikkeld, waarbij we uw organisatie doorlichten op het gebied van 6 onderwerpen met als resultaat een analyse van de huidige en gewenste situatie en stappen die ervoor zorgen om daar te komen.

Interesse? Vraag nu uw Quickscan aan!

  • Uw naam
  • Uw telefoonnummer (of e-mailadres)

Tijdens de Quickscan wordt uw organisatie doorgelicht aan de hand van 6 onderwerpen te zien in onderstaande illustratie. Dit doen we door het uitvoeren van korte (digitale) interviews en het analyseren van de infrastructuur. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar hoe de huidige processen lopen en hoe data een toevoeging zou kunnen/moeten bieden. Ook kijken we naar de tools en architectuur, bieden deze voldoende ondersteuning aan het verkrijgen van inzichten uit data?

Quick Scan Data

Ook zijn er een aantal rollen binnen een organisatie nodig om ondersteuning te kunnen bieden aan data-gedreven werken. We maken een analyse van het huidige data team en kijken of al deze rollen vervuld zijn of geven aan welke er ontbreken. Verder kijken we naar een vaak onderschat onderwerp, de documentatie. Wordt er voldoende vastgelegd, zodat gemaakte programmatuur ook nog begrijpelijk is voor nieuwkomers? Zijn er handleidingen aanwezig voor het werken met een dashboard? Om te zorgen dat eindgebruikers een dashboard gebruiken moeten ze namelijk wel begrijpen hoe het werkt. Als laatste kijken we binnen al deze 5 onderwerpen ook naar de ethische kant. Op welke manier wordt er gewaarborgd dat biases zo veel mogelijk worden voorkomen? Zijn er blinde vlekken? Wordt er voldoende gedaan en nagedacht over dit onderwerp? Zijn er aanspreekpunten binnen die organisatie bij vragen?

logos_customers.png

Het resultaat is een advies in de vorm van een rapportage en presentatie met inzichten in waar uw bedrijf staat en welke vervolgstappen u kunt nemen om optimaal gebruik te maken van data binnen uw organisatie. Naast een analyse van de huidige en gewenste situatie is deze aangevuld met een aantal Quick Wins, zodat u snel progressie kunt maken. Wij hebben een team enthousiaste data specialisten die klaar staan om u te helpen bij deze vervolgstappen!

Interesse? Vraag nu uw Quickscan aan!

  • Uw naam
  • Uw telefoonnummer (of e-mailadres)

Let's get in touch